fbpx
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Parola: Bilgilerim hatırlansın
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad2
  • Sayfa:
  • 1

KONU:

Sık Kullanılan Cydia Uygulamaları 06 Haz 2012 12:28 #57

  • Mustafa GÜLER
  • Mustafa GÜLER Kullanıcısının Avatarı Konu Yazarı
  • Çevrimdışı
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • İletiler: 31
  • Size Teşekkür Edenler: 6
1- sbssettings (İOS 5 Uyumludur) : Ram, arka planda çalışan uygulamaları kapatma , uçak modu , wifi vb işlerimizde bize çok kolaylık sağlıyor. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


2- installous 4 veya 3 (İos 5 uyumludur) :
Bu eklentininde bize cokk faydası vardır. Para harcamanın zoruna gidenler için birebirdir . Kısacası appstorede bulunan ücretli uygulama oyun vs gibi şeyleri bedava indirmeye yarar. Bu eklentide jailbreak işleminden sonra cydia dan temin edebilirsiniz.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Cvp: Sık Kullanılan Cydia Uygulamaları 06 Haz 2012 12:34 #58

  • Mustafa GÜLER
  • Mustafa GÜLER Kullanıcısının Avatarı Konu Yazarı
  • Çevrimdışı
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • İletiler: 31
  • Size Teşekkür Edenler: 6
3- Appcake(İos 5 uyumludur) : Bu eklentininde installousun oynadığı rolden fazla farkı yok. Arada sırada installousda olan uygulamalar bunda olmayabilir. Sebebi ise bunun sitesine herhangi bir app'ın crack'li versiyonu paylaşılmadiği icindir ...bu eklentiyide cydia dan temin edebilirsiniz.

4- Downloader pro : Alternatif indirme yöneticisi gayet basit arayüzlü türkçe dil destegi ve kolay kullanımı vardır. App'ı appstoreden veya installousdan temin edebilirsiniz.


5- Freedi youtube(ios 5 uyumludur) : Uygulama youtube uygulamasıdır ve indirme özelliği vardir. 1080 p hd, 480 vb videoları başarıyla indirir. Elde tutulur az kullanılsada.



6- MYpad : Alternatif facebook ve twitter uygulaması. İnstalliusda ve appstorede mevcuttur.
< bilginize : facebook ta sohbet desteği yoktur. >



7- Email push : size emaillerinizi anında bildirir. Pc den daha hızlı tavsiye ederim. İnstallousda mevcuttur.


8- Avplayer : Gelmiş geçmiş iphone ler için hazırlanmış en iyi video oynatam programı. Desteklemediği format sayılı hemen hemen hepsi. İnstallousda bulabilirsiniz. Appstorede ücretlidir.



9- Radyo 5 : Çok güzel bir radio programıdır. Tüm ülkeler mevcut yalnız paralı , türkiye hariç ses kayıt etme ozelliği var , diger kullanıcılarla sohbet imkanı Sunuyor. Vb ...



10- Display recorder(İos 5 uyumludur)
: iphone de ekran görüntüsü yani yaptıklarınızı video seklinde kayıt ediyor ve youtube ye uploduat şansıda veriyor.
Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.



11- Skyfre web browser : Malum Apple hiç bir zaman iphone lere flash desteği getirmeyecek. Html5 i destekliyecekler ve onada fazla bir zaman kalmadı. Bu eklentide flash siteleri açmaya yarar. Hepsi degil ama , mesela ben fanatik.com dan videoları rahatlıkla izleyebiliyorum. Uygulamayı installousdan temin edebilirsiniz.



12- justin tv : Bir çok dünya kanalllarını izleyebilceginiz bir app. Uygulamayi installousdan temin edebilirsiniz.



13- İretouch : resimler üzerinde oynamalar yapabilcegimiz güzel bir app. Paint tarzı gibi bir şey. Uygulamayı installous dan temin edebilirsiniz.


14-Artstudio : Kesinlikle tavsiye ettiğim bir resim uygulamasıdır. Resimlerde oynama yapacağım da bilgisayara ihtiyacım olduğunu hatirlamam. Çok güzel cok hoş. Uygulamayı installousdan temin edebilirsiniz.





15- picframe : bu uygulama ise fotoğraflarınızı bir yerde çerçeve olarak ayarlayabilirsiniz. Uygulamayı installousdan temin edebilirsiniz.



16- Forumrunner : bildiğiniz gibi bunsuz olmaz. Sitemize hızlı ulaşım ici kullaniriz. Yani forumlar icin tasarlanmış , Uygulamayi installousdan temin edebilirsiniz.push özelliğide mevcuttur.



17- Tapatalk : bu da forumrunnerin bir benzeri aynı işlemleri yapabilirsiniz. Tercih sizin. Uygulamayi instlallousdan temin edebilirsiniz.



18- Speedtest.net : Bu uygulama ile internet hızınızı ölçebilir ve download hızını bakabilirsiniz. Uygulamayi installousdan temin edebilirsiniz.



19- İfiles : Telefonumuz ile bilfisayar arasinda veri transferi gerçekleştirebilirsiniz gayet kullanışlı , uygulamayi installousdan temin edebilirsinjz.



20- My3g(İos 5 uyumludur) : Bu uygulama sayesinde appstoreden 20 mb tın üzerindeki app ları sorunsuzca telefondan indirebilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


21- MewSeek(ios 5 Uyumsuz ) : bu eklenti sayesinde ise interntten telefonunuza mo3 indirip ipod kısmına atabilirsiniz. İlk yüklediginizde 9 mp3 atma hakkı verir sonrasinda ücret istiyor paypal ile alabilirsiniz. Eklentiyi cydiadan temin edebilirsiniz.


22- Dremboard(ios 5 uyumludur) : geliştirilmiş htc tema uygulaması ve daha çoğu. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz. Sitemizde ona dair tema paylaşimlari yapilmaktadir.



23- Bytafont(ios 5 uyumludur) : İphone telefonunuzun yazı şekillerini degistirebilen bir tewak dir. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


24- the Game trail : Bu uygulama sayesinde yeni cıkan ve cıkacak olan oyunların videolarını izleyebilirsiniz. Uygulamayi appstoreden temin edebilirsiniz.



25- Torrentula : Torren dosyalarinizi bu eklenti sayesinde iphone ye indirebilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


26- Anyring(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti ise ipod'daki mp3 lerinizi zil sesi olarak ayarlamanizi saglar.Ve rehberinizdeki kisilere istediginiz mp3 atayabilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.



27- Alarmclock 4 : Bu ugulama sayesinde ipod dan mp3 secerek alarm kurabilirsiniz. Uygulamayi installousdan temin edebilirsiniz.



28- Media burner : Bu uygulama sayesinde youtube dailymation gibi sitelerden video indirebilirsiniz. Uygulamayi installusdan temin edebilirsiniz.


29- Barrel(ios 5 uyumludur) : bu eklenti sayesinde ise ana ekraniniza çesitli 3 d görünümler koyabilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.

30- Camera lock : Bu eklenti sayesinde ise kilit ekraninda kaydirma kismina kamera butonu ekleyip hizlica en guzel anları kaçirmamis olursunuz. Fotografi sevenler icin guzel bir tewak. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.



31- celeste(ios 5 uyumsuz) : Malum iphone lerde bluetooth sıkıntısı var ama bu celste bunu gideriyor. Tewaki satin almadiginiz müddetce crackli versiyonu sıkıntı yaraticaktir. Paralisi canavar gibi calisiyor. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsinjz.


32- fakeclockUp : Bu eklenti sayesinde cihazinizin hızini birazdaha arttirabilirsiniz. Uygulamalar arasi gecısleri vs hizli olarak ayarlayabilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


33- Folderenhancer(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde ise ios versiyonlarinda klasör eflektlerini ve klasör icine hem istediginiz kadar uygulama vs hemde kladör icine klasör açabilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.



34- Pwntunes(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde telefonunuzun ipod kismina usb tarzı gibı sürükle birak yöntemiyle foto , mp3 , video atabilirsiniz. Cydia dan bulabilirsiniz. Bununda crackli versiyonu calismazkullanmak istiyorsaniz satin almak zorundasiniz


35- Snaptap : Bu eklenti sayesinde kameranizda ses tuşlarini kullanrak foto cekebilirsiniz. Cydia dan bulabilirsiniz.


36- Weathericon(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti ise status barda pil in yaninda hava durumu gostergesini oraya koyar. Cydiadan temin edebilirsiniz.

37- push fix 2(ios 5 uyumludur) : bu guzel eklenti sayesinde mail , twitter , facebook , ve daha bircok bildrimler aninda cihaziniza gelir. Satin alinmadan calismaz. Ama buna benzer de olanlar var onlari kurmak gercekten cok zor degil ama ugrastiriyor.simlock cihazlar icin en iyi push uygulamasidir. Cydi dan bulabilirsiniz.

38- İmo : Bu uygulama sayesinde sosyal aglarinjzin sohbetini görüntuleyebilirsiniz. Gayet basarili.
İnstallousdan bulabilirsiniz.



39- Opennotifier(ios 5 uyumsuzdur) : bu eklenti sayesinde ise status bara istediginiz uygulamaya ikonlar secip aktif hale getirebilirsiniz. Msela guncellemeler icin appstoreye bir tane apple logusu koyarsiniz şık olur.(ios 5 icinse notifier+ tweaksini kullanin). Cydia dan bulabilirsibiz tewaki



40- Guizmio dns(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde wifi veya 3 g dns ayarlarini oynayip yasakli sitelere girebilirsiniz. Cydiadan temin edebilirsiniz.


41- Clour keykoard(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde klavyenizi renklendirebilirsiniz. Cydiadan temin edebilirsiniz.


42- Photo albums(ios 5 uyumludur) : Bunun gorevi ise foto kisminda ayrı ayrı klasör olusturmanizi saglar. Cydia dan temin edebilirsiniz.


43- Mytube : bu eklenti sayesinde youtubeden video indirip izleyebiliriz. Kapsamli bir tewak. Cydiadan bulabilirsiniz.



44- bitesms(ios 5 uyumludur) : geniş kapsamli ve guzel olan oyunlari vs bölmemek icin uygundur. Cydiadan temin edebilirsiniz.



45: İfile (ios 5 uyumludur): Buda olmazsa olmazlardan. Bu eklenti sayesinde telefonumuzun sistemine girip cikabilir ve bir cogu islemleri yapabiliriz. Cydia dan temin edebilirsiniz.



46- Fakecarrier(ios 5 uyumludur) : Bu tewakin faydasi ise hattinizin isminin oldugu yere istediginizi yazmaya yarar. eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


47- Clock hide(ios 5 uyumludur) : Bueklenti sayesinde kilit ekraninda saatin gizlenmesini ayarlayabilirisiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.



48- Teamwiever : bu app sayesinde bilgisayarinizi iphone den yönetebilirsiniz. Uygulamayi installousdan temin edebilirsiniz.



49- İstrings : Bu eklentinin özelligi ise kilit aç yazıdını degistirmenize yarar. Daha ozellikleri vardir. Eklentiyi cydiadan temin edebilirsiniz.
Not : kilit ac yazisini degistirme ifile tewaki ile de yapilabiliyor. Konusu sitemizde mevcuttur.



50- Wifibooster(ios 5 uyumludur): Bu eklenti sayesinde bulunamadık kablosuz ağ kalmayacak. Ve wifi sinyalini yüzdelik olarak gösterir. Şöyle düsunun sanki wifi gücünu dahada arttırıp daha cok kablosuz ağ görüntülüyor. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.
Foto da bir tane ağ gözukuyor cunki baska wifi yok etrafimda. Hani akliniza seninki niye böyle? diye soru gelirse


51- Callbar(ios 5 uyumludur) : bu tweaks sayesinde gelen aramalari istediginiz gibi yönlendirebilirsiniz yani şöyle oyun oynarken diyelimki birisi aradi arama normal arama olarak degil de statusbarda gozukuyor ve cevaplasaniz yada acsaniz oyun falan kapanmiyor. tweaks ios 5 desteklidir cydia dan temin edebilirsiniz.



52- Appstorelous(ios 5 uyumludur) : Bu tweaksin gorevi ise appstore de herhangi bir uygalamaya tikladiginizda hemen fiyat gostergesinin altinda ( download ) yazar. Bu size yabanci gelmeyecek. Ona tikladiginizda hemen installousdan o uygulamayi bulup indirme adresini aciyor. Ve ücretliyse ucretsiz indiriyorsunuz.


53- Move2unlock(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde kilit ekraninda ki saati gizleyebilir slide bar kismini ( kilit ac ) kaldirabilirsiniz ve yerine uygulamanin kendi tuş kilidi acma özelliklerini kullanabilirsiniz. Resimler yardimci olucaktir.


54- ıntellliScreenX( İOS 5 ) : Bu eklenti sayesinde ise ios 5 kullanıyorsanız ama kilit ekranında veya istediğiniz hangi menüde olursanız olun wifi,3g,edge,facebook,twitter, mail vb gibi eklentilerinizi ios 5 bildirim merkezinde ayrıntılı şekilde görebilirsiniz. işe yarıycaktır mutlaka cydia dan temin edebilirsiniz.


55- Assistive Touch ios 5 : İOS 5 de bulunan bu özellik ile home tuşunun ömrünü uzatabilirsiniz. aktif ettiğinizde ekrana küçük tuş simgesi gelicektir ve dokunduğunuzda devreye girecektir.saydam bir şekilde gözükür.ve bunubla istediğiniz yerden hemen ana ekrana dönebilirsiniz cihazı kilitleyebilirsiniz. favoriler bölümünden isteğinize ulaşabilirsiniz ve birçok görev atayabilirsiniz..
not : eklentiyi aktif etmek için ios 5 ve üst versiyonunda olmanız şarttır. eklentiye ayarlar/genel/erişebilirlik/assistive touch kısmından aktif edebilirsiniz.


56- Cellular data plan (sbsettings)(ios 5 uyumludur) : bu eklenti ile hücresel veri kullanimdaki mb -gb bilgilerinizi sbsettings den kisaca hemen ulasabilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz .Hücresel veri kullanicara tavsiyemdir.


57-Walpapers (HD) : Bu program sayesinde springboarda, lockscreen'e binlerce birbirinden farkli duvar kagitlarini cihaziniza indirip kullanabilirsiniz. Gayet basarili yapmislar. Uygulamayi appstore den temin edebilirsiniz.


58-Protube(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti ise gelismis youtube uygulamasidir. Gayet basarili bir program. İstediginiz videoyu indirip cevrim dışı olsaniz bile (saved) kismindan izleyebilirsiniz. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


60-Springtomize 2 (ios 5) : Bu eklenti ile cihazinizi birden cok özellik ekleyebilirsiniz. Dock'unuzu ayri sekillere sokabilirsiniz. İkon boyutlarini ayarlayabilirsiniz , uygulamalar arasi gecis eftlekleri degistirebilirsiniz ve daha neler neler .... Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz.


61- Copic(ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde rehberdeki kisilerin foto ile birlikte gorulmesine yarar. Bitesms de veya cagri geldiginde fotolar devereye girer. Eklentiyi cydia dan temin edebilirsiniz gayet basarili.


62- Power center pro : İos 5 bildirim merkezinde hemen hemen sbsettings tweaks'in daha fazla goreve sahip bir program. Wifi,edge,bluetooth , reboot , respring , foto cekme , iphone 4 ve 4s de flash'i acip kapama ,battery gostergesi free hafiza cihaz hakkinda bilgi vs cesitli temalri ile sizelere sunuyorum gayet basarili. cydia dan temin edebilirsiniz. Cok basarili.


63- Labelslide(ios 5 uyumludur) : Kilit ekrandaki ( kilidi ac ) yazisini degistirmek icin kullanisli bir tweaks. Ayarlar bolumune gelir yukledndiginde. Uygulamayi cydia dan temin edebilirsiniz.


64- Appscenter ( Notification center ). : Tweaks ios 5 destekli olup bildirim merkezine genel olarak popüler olan uygulamalari koymanizi ve kisa yoldan ulasmanizi saglar. Cydia dan temin edebilirsiniz.


65- LigTV : Bilindigi uzereki bir spor uygulamasi olup aninda mac haberlerini canli skorlari , mac sonuclari hatta mac icindeki kartlar vs herseyi ayrintisi ile kullanabileceginiz bir uygulama. Ayica push bildirim destegide vardir. ( Bilyoner uygulamasinida kullanilabilir )
Uygulamayi appstore den temin edebilirsiniz.


66- Insomnia (ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde wifi baglantiniz kilit ekraninda dahi kopmaz ve herhangi bir uygulamayi indirirken rahatca kilit ekraninda indirme islemi devam eder. (Normalde iphone'larda kilit ekraninda indirme wifi'den indirme devam etmez )Yapicaginiz sbsettings'den aktif etmek gerisini inen uygulamayi beklemek oluyor. Cydia dan temin edebilirsiniz. Sbsettingsden aktif edilir.


67-İshshit (ios 5 uyumludur) : Bu eklenti ile mevcut versiyonunuza ait shsh kayitlarini cihazdan alip aldiginiz versiyonu mail adresinize gönderip ileriki zamanlarda dönmek istediginizde rahatca donebilirsiniz. Biliyorsunuzki ios cihazlarinda veriyon düsürmek icin inmek istediginiz versiyona shsh kaydinizin olmasi lazim. Shsh kaydi alinmayan versiyonalra inmek imkansiz.


68-Zeppelin (ios 5 uyumlu) "Basit operatör logo yapma" : Bu eklenti sayesinde belirli sekillerde hazir logolari var. Onlari kullanarak logo yu winterboard olmadan bir respring'de(ana ekrani yenileme) devereye sokabilirsiniz. Cydia dan temin edebilirsiniz.


69- CustomNC Backround (ios 5 notification center) : Bu eklenti sayesinde ios 5 bildirim merkezi arka planinı fotograf albumunuzdeki resimleri arka plan olarak ayarlamayi yarar. Cydia dan temin edebilirsiniz.


70- Music box (ios 5 uyumludur) : Bu eklenti sayesinde net'den bedava mp3 indirip onlari calma listesi vs ayarlayabilirsiniz. Cevrim disi dahil dinleyebilirsiniz. Cydia dan temin edebilirsiniz.

NOT : iphoneyardim.net sitesinden alıntıdır.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturma süresi: 0.264 saniye

Reklam

Ziyaretçiler

46372997
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Toplam
20669
34498
159911
46018525
658491
975985
46372997

IP: 3.144.96.159
26-04-2024 11:08

Copyright © 2008 - 2020 AntalyaNet.Net All rights reserved